BDO в Україні на Job Expo 2024

BDO в Україні на Job Expo 2024

5 березня 2024 року представники від BDO в Україні: Євгенія Голуб, HR менеджер, Андрій Пилипчук, Фахівець з аналізу ринку праці, і Михайло Атаманов, молодший аналітик, взяли участь у JOB EXPO — Масштабному кар’єрному фестивалі від КНУ імені Тараса Шевченка.
 
На форумі були присутні найбільші гравці фінансової, аудиторсько-консалтингової сфери та ІТ-ринку. Наша команда представляла BDO в Україні як стабільного і надійного роботодавця зі зростаючим пулом вакансій, а також як компанію, що активно інвестує в розвиток молодих фахівців для максимального і різностороннього розкриття їхнього потенціалу. 

Фестиваль передбачав як онлайн-активності, так і офлайн-частину, яка відбувалася в приміщенні факультету радіофізики, електроніки та комп'ютерних систем КНУ імені Тараса Шевченка із залученням студентської спільноти найбільших вишів Києва.

На заході команда BDO в Україні презентувала нову програму інтернатури для студентів економічних спеціальностей. Студенти різних курсів дізнавалися про стажування з можливістю подальшого працевлаштування в компанії. 
Інтернатура від BDO в Україні — це можливість спробувати себе в різних напрямах. Інтерни отримуватимуть завдання за напрямами:
  • аудит
  • податковий аудит 
  • аналітика 
  • проєктування 
  • автоматизація бізнес-процесів 

Кожен інтерн у практичному руслі побачить і відчує, чим займаються різні лінії сервісу нашої компанії. Буде залучений до завдань від декількох відділів. І, як наслідок, визначить для себе пріоритетний напрям розвитку. Найкращим інтернам пропонуватиметься постійне працевлаштування.

“Ми намагалися приділити увагу кожному студенту, який цікавився стендом BDO в Україні,  підходили до нас не тільки майбутні економісти, але й айтішники, аналітики, юристи і навіть мікробіологи. Кожному розказували про компанію, пропонували перейти за QR-кодом, заповнити спеціальну форму і отримувати новини та пропозиції щодо вакансій від BDO в Україні.” — зазначив Андрій Пилипчук.


Спілкування зі студентами непросте, проте дуже цікаве, часом провокативне. Вони мають сотні різноманітних запитань і зауважень, тому в цьому аспекті було дуже доречним залучення Михайла Атаманова — нашого молодого спеціаліста, який сам є студентом, поєднує навчання і роботу, і який допоміг на основі свого прикладу відповідати на найскладніші запитання.

“Було приємно спостерігати за обізнаністю деяких молодих людей про нашу компанію та її діяльність. Особливо вразило, коли студент, підходячи до нашого стенда з товаришем, почав детально розповідати про наші проєкти, значення в аудиторсько-консалтинговій сфері та перспективи працевлаштування, що викликало захоплення в нашої команди.” — розповіла Євгенія Голуб.

Звичайно, потенційні таланти були відзначені окремо і будуть насамперед рекомендовані до перегляду менторам для можливої співпраці.


Для нашої організації цей захід одночасно був і захоплюючою подією, і серйозним випробуванням. Визначені цілі, які містили позиціонування BDO в Україні як надійного роботодавця, демонстрацію програми стажувань та ідентифікацію потенційних талантів, були успішно реалізовані. Команда на один день занурилась у студентське середовище, відчула ентузіазм і енергію нового покоління, що надихнуло нас на подальші досягнення. Цей новий досвід відкрив для нас перспективи на майбутнє, зокрема, залучення молодих, цілеспрямованих і талановитих працівників. 

Наша порада для всіх амбітних і цілеспрямованих студентів та молоді: відвідуйте подібні заходи, цікавтесь наявними компаніями, де плануєте працевлаштування та обов’язково йдіть на стажування чи програми інтернатури. 

Якщо хочете пройти програму інтернатури саме BDO в Україні, надсилайте резюме на cvteam@bdo.ua 

Ми шукаємо талановиту молодь, яка прагне розвиватись і вдосконалюватись.

Основний контакт