Нагорода BDO Global People Excellence Award 2024 їде в Україну

BDO в Україні була відзначена престижною нагородою BDO Global People Excellence Award 2024 за інноваційну Talent Sharing Platform (TSP). Нагорода була оголошена на BDO People Summit в Дубліні 11-12 вересня. CEO Віра Савченко та HR Партнер Анна Чепурна з гордістю представили інноваційне цифрове рішення від BDO в Україні для подолання глобального виклику обміну талантами та досвідом.
 
Нагорода People Excellence Award визнає видатне лідерство, стратегічне бачення і глибоку відданість людям в мережі BDO. Вона відзначає досягнення видатної команди, що фокусується на глобальних рішеннях. У прагненні бути кращими.

Переможці People Excellence Award

Talent Sharing Platform підтримує глобальне бачення BDO, сприяючи міцній командній роботі, забезпечуючи дотримання етичних практик і зосереджуючись на майбутньому зростанні, гарантуючи інноваційний і ефективний спосіб об’єднати таланти в мережі BDO.

«TSP – це більше, ніж просто платформа, це відданість зростанню наших людей і глобальному співробітництву, – сказала Віра Савченко. – Ми дуже раді, що наші зусилля були визнані на такій престижній сцені».

Шляхом об’єднання талантів із різних країн, фірма прагне покращити надання послуг, обміну досвідом і сприяти інноваціям у межах усієї спільноти BDO.

«Співпраця лежить в основі нашої роботи, – сказала HR Партнер Анна Чепурна.  Ми раді запросити талановитих професіоналів в Україні приєднатися до нас у створенні нових можливостей для наших команд і клієнтів, як на місцевому, так і на глобальному рівнях».

BDO в Україні переможець People Excellence Award

Ця нагорода підкреслює відданість BDO в Україні професійному розвитку та глобальній співпраці. Компанія прагне розвивати таланти і надавати можливості професіоналам, які прагнуть розширити свої горизонти та працювати над міжнародними проєктами. Зв’яжіться з нами, якщо ви хочете дізнатися більше про те, як ми можемо ефективно співпрацювати.
TSP – сприяння глобальному зростанню через мобільність талантів!

Основний контакт

Віра Савченко

Віра Савченко

Директор виконавчий
personView bio