Головні загрози для кібербезпеки і прогнози на 2025 рік

Нові технології надають підприємствам безпрецедентні можливості для аналітики даних, комунікацій і підвищення операційної ефективності. У свою чергу вони роблять кіберзлочини дедалі витонченішими. У світі, який стає дедалі більше цифровим і взаємопов’язаним, спостерігається інтеграція штучного інтелекту (ШІ) з кібератаками, що підвищує їхню небезпеку.

У роботі на випередження у сфері кіберзагроз необхідно застосовувати найсучасніші технології. Наприклад, використання рішень безпеки, заснованих на генеративному ШІ, може кардинально поліпшити роботу команд з кібербезпеки, підвищуючи ефективність і зменшуючи ризики. ШІ може допомогти виділяти пріоритетні загрози і автоматизувати процеси реагування, що дозволяє командам зосередитись на важливіших завданнях, поліпшити виявлення загроз і швидше реагувати на них, забезпечуючи стабільність бізнесу.

Розуміння нових загроз, з якими зіткнуться підприємства у 2025 році, є критичним. Вони охоплюватимуть кібератаки на основі штучного інтелекту і нове шкідливе програмне забезпечення. Використання передових рішень допоможе компаніям залишатись захищеними в цей складний час.

Залишайтеся на крок попереду, інтегруючи новітні рішення безпеки, і дізнайтеся, як вони можуть допомогти зберегти безпеку і стійкість вашого бізнесу в нову еру цифрових загроз з матеріалу «Вартові цифрової довіри» (Guardians of Digital Trust).  Доступно англійською мовою.

 
BDO в Україні завжди стоїть попереду в боротьбі з кіберзагрозами, пропонуючи клієнтам інноваційні рішення з кібербезпеки. Ми допомагаємо компаніям залишатися захищеними, використовуючи передові технології, зокрема рішення на базі штучного інтелекту, що підвищують ефективність роботи й зменшують ризики. 

В умовах швидкоплинного цифрового середовища фахівці BDO в Україні готові підтримати безпеку вашого бізнесу, надаючи необхідну підтримку та експертизу. 

Звертайтесь до BDO в Україні і ми допоможемо залишатися на крок попереду кіберзагроз у 2025 році та у майбутньому. 

Основний контакт

Андрій Боренков

Андрій Боренков

Керівник напрямку Advisory
personView bio