Відновлення звітності резидентів Дія.City

17 лютого 2024 року набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2024 року № 163 «Деякі питання відновлення звітності резидентів Дія.Сіті».


Ця постанова скасовує попередню Постанову № 382 від 29 березня 2022 року «Деякі питання функціонування правового режиму Дія.Сіті у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні».

Нова постанова № 163 визначає правила звітності для резидентів Дія.Сіті на 2024 рік:
  • Річні звіти про відповідність і незалежні аудиторські висновки за 2023 рік резиденти повинні подати до 1 червня 2024 року.
  • Початкові звіти про відповідність у 2024 році не подаються.
  • Резиденти не втрачають статус через невідповідність критеріям щодо кількості фактичних працівників, їхньої заробітної плати (винагороди) і розміру частки кваліфікованого доходу за результатами звітування за 2023 рік.
  • З 1 березня 2024 року резиденти зобов'язані відповідати всім вимогам Дія.Сіті, щоб зберегти статус резидента у 2025 році.
Ця постанова є важливим кроком у відновленні повноцінної роботи режиму Дія.Сіті незважаючи на те, що воєнний стан в Україні триває. 

BDO в Україні готова допомогти вашому бізнесу адаптуватися до нових вимог, забезпечити своєчасне відновлення звітності та пройти аудит без зайвих труднощів. Наші фахівці володіють усіма необхідними знаннями і досвідом, щоб бізнес відповідав усім нормам і критеріям. 

Замовляйте аудит для компанії / резидента Дія.Сіті у BDO в Україні.

Основний контакт